Rajaajaja Matkapäevikud ja Muud Mäletsused

Monday, February 05, 2007

22. August. Peaaegu kodu juba. Tõsielusarja Matk kuulsusrikas lõpp.

Ärkan kell 5 oma pingi all, kondan väheke ringi, pildistan teisi ja ütlen neile kella. 6ks on kõik üleval. Helene esitab soovilugusid. Maria ja Tõnis jätavad pikalt, kirglikult ja kleepuvalt hüvasti ning lähevad vastu oma ohtudele: Tõnis - hääletades kodupoole (telgita, selle ta viskas minema), Maria lennates (jätkuvalt, kui lennuõnnetus on siis ellujääjad ei satu üldiselt üksikule saarele).
8.45 on kõik lennukis. Sõidame Düsseldorfi suunas, algul keegi ei julge karbivõileiba võtta, aga siis selgub, et see on hinna sees. AirBerlin polegi nii odavlennufirma (kui EstonianAir). Lennuk küll tundubveidi logum ja vähempuhas, kui muidu.
Lennuki maandudes jäin rõhuvahe tõttu (?) jälle magama nagu tavaliselt. Düsseldorfis läksime kohe kiirustades järgmise lennuki peale ja kell 15 (Eesti aeg) olime juba Helsingis. Järgnes väike segadus bussiga ja laevapiletite varasemaks sättimine. 18. 30 väljub meie kirju laevuke Galaxy Tallinna suunas. Siin mu mobiil võimaldab juba sõnumeid saata. Tauno viigimarjad on moosistunud. Tallinnas on Paul meile vastu tulnud ja teeb värsketest kojusaabujatest värsket pilti.




Pildil: Tõnis, Tauno, Sirgi, Anu, Eleriin, Rasmus, Helene, Meriliis, Inga, Margus, Lisanna, Kärt, Sander, Triin, Maria, Triinu, Marcus ja Mattias.
MATKA LÕPP

4 Comments:

  • logum ja vähem puhas lennuk? mul pole küll võrdlusmaterjali, aga minu arust polnud tal küll midagi viga. Düsseldorf-Helsingi oli küll väikesevõitu :D

    karbivõileivad olid head :) siinkohal tänan ka neid, kes enda omad teises lennukis mulle andsid :)

    ja aitäh selle matkapäeviku eest, Sirgi! See oli tohutu huvitav ja mul on päris kahju, et see otsa sai...

    By Blogger Tauno, at 4:22 AM  

  • duplaa. ja ma leidsin omale isegi skanneri, kes teab millal tuleb juhust seda kasutada.

    By Blogger voloodja, at 4:13 PM  

  • Paul, sa oled suurepärase pildiga hakkama saanud--->isegi Tõnis naerab

    By Blogger voloodja, at 5:05 PM  

  • aitäh, volots!

    tegelt on siin 2 pilti jupiti kokku kleebitud, tõnise suu on, muuseas, sinu oma.

    By Blogger paul, at 1:22 PM  

Post a Comment

<< Home