Rajaajaja Matkapäevikud ja Muud Mäletsused

Sunday, January 20, 2013

Paljassaare, 2013, Pauli sünnipäevamatk




Kes olid: Paul, Eleriin, Sirgi, Silja, Joonas ja Tauno.
Kes tuli bussiga, kes trolliga, kes trammiga, kes jalgsi... aga 12 millegagi olime ilusti kõik Maleva peatuses kohal. Kõik oli nii nagu vanasti – Joonas ajas ogarat juttu ning Tauno oli kingade ja teksadega (mille ta pärast lõhki rebestas) ning suure seljakotiga ja seletas kuidas ta Lätti läheb. Peale mõningast Browni liikumist läksime mere äärde. Teele jäi hulk koertega aedu ja mõned põnevad sildid.
 




Meri oli natuke jääs, aga mitte väga. Mõned luiged ujusid. Mõned lollakad tölerdasid jääl, aga sisse ei kukkunud. Traditsioonilise suure tünni otsa ronis lõpuks ainult Joonas, kelle läpakat me pärast pidime alla aitama. 







Nägime panga äärel enesetapjahiire jälgi, pidasime hundinuiasõda ja matsime Siljat. Silja ajas mind vapralt oma 100m taga, kui ma otsustasin hundinuiarünnaku eest ära joosta. Lõpuks oli tema ikkagi kõige rohkem selle pahnaga kaetud. 







Matka lõpus nägime veel MIRAAZI – need õhus hõljuvad asjandused on saared. Ning Eleriin korjas endale bambuse, mille ta vapralt ka koju viis peale seda kui ülbe turvamees ta säästumarketist välja viskas kuna neil seal pole puud lubatud. 

Labels: , , , , , ,

1 Comments:

Post a Comment

<< Home