Rajaajaja Matkapäevikud ja Muud Mäletsused

Saturday, May 27, 2006

Vabariigi aastapäeva matk
Matkapäevikuna saab kasutada seda msni-kohta, mis muidu ülimõttetu tundub.

Niisiis 24. veebruar 2006 toimus Matkaklubi Rajaajaja järjekordne matk.
Läksime rongiga Paldiskisse, algul tundus, et meid tuleb hirmus vähe. Balti jaamast tuli rongi peale ainult mina ja Eleriin aga hiljem tuli Anu ka ja lõpuks Nõmmel kõik ülejäänud. Lisaks Matkaklubi inimestele oli meil kaasas veel Mirjam ja veel mingi inimene, kellest ma midagi ei teagi. Paldiskist läksime mere äärde ja tegime tiiru ümber poolsaare. Vahepeal oli kõiksugu põnevaid militaar-varemeid, kus sai oma ronimisoskust demonstreerida ja panga küljes erineva suuruse ning värviga jääpurikaid. Ka õnnestus näha üht naftaga määrdunud luike ja Aki pidas ka mingit maas vedelevat musta asja surnud linnuks. Paul kaevas selle välja ja see osutus ikkagi vetikahunnikuks. Pole välistatud, et siiski kuskil ka mõni lind võis olla.
Mingi hetk tegime lumesõda ka (hea et tagavarakindad olemas olid). Algselt toimus see Maria vastu, kes oli mingisuguse ehitise katusel, pärast põhiliselt minu ja Tauno poolt, Paul lisas omalt poolt veel mõne üksiku palli...
Lõpupoole läksid Maria ja Tauno Nabe saarele ja ülejäänud edasi... Siis läksid Aki ja Anu bussi peale ja ülejäänud rongi ootama. Ma leidsin kinda, nüüd ma saan kedagi duellile kutsuda. Mirjamil oli tee pipraviina pudelis, mis äratas Jaanis mõningast huvi. Rongiootamise ajal sai ära söödud viimased toiduvarud ja niisama naljatatud.
Siis me läksime ära koju.

Maria ja Tauno käisid 28 km, ülejäänud siis ilmselt mõnevõrra vähem.

tegelikult läks Anu enne marsa peale kui Maria ja Tauno teelt kõrvale kaldusid. Voh! :)
:P mälu hakkab ära minema vist. tegelt vahepeal oli veel selline koht ka kus me nägime jää peal kalapüüdjaid kellel oli üks haug. Elus haug. Ja Paul võitis mind gomokus 2 korda.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home